Stressitön sisältöuudistus

Noora Kuusisto Coachingin takana on palautumisen ja stressinhallinnan valmentaja Noora Kuusisto, joka tarjoaa kursseja ja työpajoja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Noora on rakentanut yrityksensä verkkosivut itse, mutta tarvitsi apua verkkosivusisältöjensä uudistamiseen huomattuaan, että oma aika ei riitä kaikkeen. Tutustu Nooran uudistettuihin sivuihin tästä.

Olemassa olevien sivujen muokkaus ei aina ole ihan yksinkertainen juttu, mutta kun sivut on rakennettu hyvin, myös niiden muokkaamisen pitäisi onnistua helposti. Kuusisto Coachingin sivut on rakennettu WordPress.com-alustalle, joten niiden muokkaamiseen on hieman rajatummat mahdollisuudet kuin WordPress.org-alustalle rakennettujen sivujen, mutta tämä ei estänyt meitä käymästä toimeen.

Uudistuksen tavoitteena oli tuoda teksteissä paremmin esiin Nooran palveluja ja asiantuntemusta sekä luoda sivuille uudistunut visuaalinen ilme, joka henkisi toivottua tunnelmaa. Kaiken kaikkiaan sivuston yleisilmeestä haluttiin vähemmän ”blogimainen”, ja sivuille kaivattiin lisää dynaamisuutta.

Sivustoa lähdettiin järjestämään uudelleen niin, että sille luotiin kokonaan erillinen etusivu. Palvelut lisättiin omaksi sivukseen, ja palvelukuvauksia laajennettiin ja selkeytettiin. Sivustolla navigointia helpotettiin lisäämällä painikkeita, jotka toimivat samalla toimintakehotteina.

Verkkosivuille luotiin uudet tekstit, joissa pohjana käytettiin vanhojen tekstien lisäksi haastattelua. Noora Kuusisto Coaching tarjoaa palveluja myös englanniksi, joten sivuille lisättiin englanninkielinen tiivistelmä, josta selviää olennaiset asiat myös sivuston englanninkielisille kävijöille. Kuvituksena sivustolla käytettiin kuvapankkikuvia sekä Nooran omia kuvia.

Verrattain pienillä muutoksilla sivustosta saatiin vakuuttavampi ja entistä miellyttävämmän näköinen.

Tutustu Nooran uudistettuihin sivuihin tästä.

”Projektinhallinta ja yhteydenpito asiakkaaseen oli erinomaista. Sivuni saivat ryhtiä ja tekstisisällöt kirkastuivat nopsasti. Ote oli toimeen tarttuva ja ratkaisukeskeinen, ja kaikki toimi aikataulussa.” – Noora Kuusisto Coaching