Verkkosivusisällöt-työkirja

0,00 

Osasto:

Kuvaus

Suunnittele tavoitteitasi tukevat sisällöt verkkosivuillesi 
Oletko suunnittelemassa uusia verkkosivuja? Vai onko edessä vanhojen verkkosivujen päivittäminen? Verkkosivusisällöt-työkirjan avulla varmistat, että saat sisältösi kerralla kuntoon!
Verkkosivujen sisällöllä on merkitystä. Sivut voivat olla vaikka kuinka nopeat, responsiiviset ja helpot navigoida, mutta jos sisältö ei kiinnosta ja koukuta, jäävät sivustolla vierailut lyhyeksi ja kaupat tekemättä. Kiinnitä siis huomiota verkkosivujesi sisältöihin ja varmistat, että sivuistasi on oikeasti hyötyä sekä asiakkaillesi että itsellesi.
Työkirja tarjoaa kattavan kuvan seikoista, joita verkkosivusisältöjä suunniteltaessa täytyy huomioida. Se sisältää info-osioita, pohdintatehtäviä ja tarkistuslistoja, joiden avulla kirkastat tavoitteitasi, testaat tietämystäsi, haastat itseäsi pohtimaan ja herättelet luovuuttasi. Suunnitteluun käytetty aika maksaa itsensä takaisin siinä vaiheessa, kun oikeasti kirjoitat tekstejä, räpsit valokuvia tai neuvottelet edellä mainittujen töiden ulkoistamisesta. Huolellinen suunnittelu auttaa sinua tekemään asiat kerralla oikein.

Työkirjan avulla:

  • opit tekemään sisällöistäsi hakukoneystävällisiä
  • määrittelet omien sivujesi tavoitteet ja kohderyhmän
  • opit huomioimaan tarpeelliset seikat sivuston visuaaliseen ilmeeseen ja kuvitukseen liittyen
  • opit viestimään brändiisi sopivasti
  • opit, miten voit kirjoittaa verkkosivuillesi tavoitteitasi tukevat verkkotekstit
  • valitset verkkosivuteksteillesi sopivan muodon ja sävyn.

Maksutavat