Tekstit ja sisällöntuotanto

Tunteita herättäviä tarinoita, tiukkaa asiaa, vakuuttavia myyntipuheita ja sanoja, jotka saavat aikaan toimintaakaikille niille on paikkansa. Tarjoamme tekstit eri tarpeisiin ja tarkoituksiin. Meistä saat luotettavan kumppanin toteuttamaan niin yksittäisiä tekstejä kuin pitkäaikaisempaa, säännöllisempää sisällöntuotantoakin.

Sisällöntuotanto

Kiehtovat ja kiinnostavat, koukuttavat ja kutkuttavat sisällöt auttavat sinua tavoittamaan unelmiesi asiakkaat, yhteistyökumppanit ja rahoittajat. Tutustumme toimintasi lisäksi asiakkaisiisi ja toimintakenttääsi ja kirjoitamme tekstit toiveidesi ja tavoitteidesi mukaisesti sekä kohderyhmä mielessä pitäen. Pidämme huolta siitä, että sisältösi löytyvät mahdollisimman hyvin myös hakukoneista, jolloin ne johdattavat asiakkaat luontevasti luoksesi.

Psst! Tiesithän, että tekstisisällöt kuuluvat aina verkkosivupakettiemme hintaan? Se tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse tilata sisällöntuotantoa erikseen toiselta palveluntarjoajalta, ja tekstit on räätälöity juuri sinua ja sivujasi ajatellen. 

Copywriting

Jos haluat, että markkinointitekstisi kirjoittaa ihminen, joka osaa herättää lukijassa muitakin reaktioita kuin naurua tai ärsytystä, niin tiedät mitä tehdä! Meillä tiedostetaan se, että kaikenlaisia tekstejä lukee tunteva ja järkeensä nojaava ihminen. Hyvä markkinointiteksti on sellainen, joka jää mieleen ja tekee vaikutuksen, eli: herättää tunteita ja vetoaa järkeen. Me uskomme persoonallisiin teksteihin, aidosti kiinnostavaan sisältöön, toisten auttamiseen sekä vastuullisuuteen – ja siihen, että näistä seuraa automaattisesti asiakkaan sitoutuminen. 

Meiltä saat muun muassa: 

  • verkkosivutekstit 
  • artikkelit ja blogikirjoitukset
  • uutiskirjeet 
  • yritystarinat 
  • somepostaukset
  • mainostekstit 
  • laskeutumissivut 
  • tuotekuvaukset 
  • tiedotteet 
  • raportit 

Kirjoittajasta

Olen Johanna Berlin, kirjoittamisen asiantuntija ja sanataideohjaaja, joka kirjoittaa elääkseen ja elää kirjoittaakseen. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen toiminut tiedottajana, viestintävastaavana ja sanataideohjaajana sekä kurkistanut kirjamaailmaan kustantamossa suoritetun (tai pikemmin nautitun) työkokeilun merkeissä.  

Nappaan nopeasti kiinni ideasta tai toimeksiannosta ja tutustun siihen pohjattomalla uteliaisuudella ja aidolla mielenkiinnolla. Laajan yleissivistykseni, tiedonhakutaitojeni ja koulutukseni ansiosta kirjoitan sujuvasti monenlaisista aiheista. 

1. Toimeksianto – ota yhteyttä ja kerro toiveesi
2. Tutustuminen ja tavoitteiden asettaminen – tutustutaan ja sovitaan yhdessä tavoitteet ja aikataulu
3. Pohjatyö, tiedonhaku, toteutus uppoutunutta työskentelyä, ajatuskarttoja ja näppäimistön rapinaa
4. Kommentointi, korjaukset & hyväksyminen – tutustu tekstiin, ehdota tarvittaessa korjauksia ja nauti laadukkaasta työstä 

Hinta sovitaan ennen projektin aloittamista, ja siihen vaikuttavat mm. tekstin pituus ja vaativuus. 

Pyydä tarjous yksittäisestä tekstistä tai säännöllisestä sisällöntuotannosta.

Haluatko sittenkin kirjoittaa tekstisi itse? Itse tekevänkään ei tarvitse olla yksin! Meiltä saat tukea kirjoittamiseen.

Pöydällä vihko, jonka kanteen on painettu näppäimistön kuva. Näppäimistössä lukee "key to success".

Haluamme viettää enemmän aikaa asiakkaidemme kanssa – Verkkosivuprojekti käyntiin työpajalla

19.9.2022

Eri digitoimistoilla on erilaisia tapoja toteuttaa verkkosivuprojekti, ja projektin vaiheet voivat vaihdella paljonkin. Asiakas voi vaikuttaa projektin kulkuun toiveillaan, mutta … Lue lisää

Lähikuvassa naisen kädet. Nainen kirjoittaa vihkoon tekstiä, josta ei saa selvää.

Tökkiikö kirjoittaminen? Näin kirjoitat blogitekstin helposti lumihiutalemenetelmällä

1.9.2022

Aina ei kirjoittaminen suju, vaikka olisi kuinka mielenkiintoinen aihe odottamassa. Joskus inspiraatiota voi jäädä odottelemaan, mutta toisinaan näppäimistö pitäisi saada … Lue lisää

Tone of voice on yrityksen ääni

16.8.2022

Tone of voice on markkinointiviestintään liittyvä termi, jolla tarkoitetaan yrityksen ja brändin viestinnän sävyä. Jokaisella ihmisellä on oma äänensä ja … Lue lisää