Palvelut

Haluamme auttaa sinua välittämään paremmin viestiäsi. Meiltä saat sekä elämää helpottavia avaimet käteen -ratkaisuja että apua ja tukea silloin, kun tahdot tehdä itse.  

Aloitamme aina tutustumalla sinuun, tavoitteisiisi ja brändiisi, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Sijaitsemme Jyväskylässä, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. 

Verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme toiveidesi mukaiset WordPress-verkkosivut sisältöineen. Tiukka tekninen osaaminen, idearikkaus sekä intohimo hyviä sisältöjä kohtaan takaavat, että saat tavoitteitasi tukevat verkkosivut. Tarvittaessa kutsumme apuun verkostomme monialaisia osaajia. 

Meistä verkkosivut eivät ole kuin käyntikortti, jota voi jaella asiakkaille muistamatta edes, mitä siihen on painettu. Verkkosivut ovat aktiivinen viestintäkanava, jonka avulla voit esitellä itseäsi ja toimintaasi sekä kertoa tarjonnastasi. Nettisivut ovat tärkeä osa asiakaspalvelua. Siksi ne kannattaa suunnitella käyttäjälähtöisesti ja pitää ajan tasalla. 

Tekstit ja sisällöntuotanto

Me uskomme persoonallisiin teksteihin, kiinnostavaan ja tunteita herättävään sisältöön, toisten auttamiseen sekä vastuullisuuteen – ja siihen, että näistä seuraa automaattisesti asiakkaan sitoutuminen. Naputtelemme sinulle verkkosivutekstit, blogiartikkelit, tiedotteet, uutiskirjeet ja muut tekstit asiantuntevasti ja jouhevasti. 

Koulutus ja kurssit

Meille on kertynyt tietoa ja osaamista vaikka muille jakaa, ja niinpä jaammekin sitä mielellämme. Haluaisitko oppia lisää esimerkiksi kirjoittamisesta, viestinnän suunnittelusta, sosiaalisesta mediasta, hakukoneoptimoinnista tai analytiikan hyödyntämisestä osana markkinointia? Meiltä voit varata ajan henkilökohtaiseen sparraukseen tai tilata koulutuksen tiimillesi. 

Työkalut

Aina kun meillä on hetki aikaa pysähtyä mietiskelemään, mietimme sinua ja sitä, miten voisimme helpottaa työtäsi. Talttaa ja vasaraa me emme osaa käyttää, mutta sen sijaan olemme kehitelleet muutaman työkalun viestintäsi tueksi.

Löytyikö yhteinen sävel?

Haluaisitko työskennellä juuri meidän kanssamme?

Pöydällä vihko, jonka kanteen on painettu näppäimistön kuva. Näppäimistössä lukee "key to success".

Haluamme viettää enemmän aikaa asiakkaidemme kanssa – Verkkosivuprojekti käyntiin työpajalla

19.9.2022

Eri digitoimistoilla on erilaisia tapoja toteuttaa verkkosivuprojekti, ja projektin vaiheet voivat vaihdella paljonkin. Asiakas voi vaikuttaa projektin kulkuun toiveillaan, mutta … Lue lisää

Lähikuvassa naisen kädet. Nainen kirjoittaa vihkoon tekstiä, josta ei saa selvää.

Tökkiikö kirjoittaminen? Näin kirjoitat blogitekstin helposti lumihiutalemenetelmällä

1.9.2022

Aina ei kirjoittaminen suju, vaikka olisi kuinka mielenkiintoinen aihe odottamassa. Joskus inspiraatiota voi jäädä odottelemaan, mutta toisinaan näppäimistö pitäisi saada … Lue lisää

Tone of voice on yrityksen ääni

16.8.2022

Tone of voice on markkinointiviestintään liittyvä termi, jolla tarkoitetaan yrityksen ja brändin viestinnän sävyä. Jokaisella ihmisellä on oma äänensä ja … Lue lisää