Kompaktit sivut rakennusliikkeelle 

RakennusKemell on Keski-Suomessa toimiva rakennusliike, jolle pääsimme tekemään verkkosivut. Tutustu RakennusKemellille rakennettuihin verkkosivuihin tästä. 

Verkkosivuille haluttiin sisällyttää asiakkaita varten perustiedot yrityksen toiminnasta, yhteystiedot yhteydenottoa varten sekä työnäytteitä aiemmin tehdyistä töistä. Verkkosivupaketiksi valikoitui Mini Aargh!, koska tarve oli nimenomaan yksinkertaisille perussivuille. Mini Aargh! on yhden sivun sivusto, jota voi tarpeen tullen myöhemmin helposti laajentaa. Tärkeää oli, että sivujen päivittäminen ja kuvien lisääminen kuvagalleriaan onnistuisi helposti myös yrityksen työntekijöiltä. 

Aargh! Digitalin verkkosivupaketit sisältävät aina tekstisisällöt, eli asiakkaan ei tarvitse huolehtia tekstien kirjoittamisesta, jos hän ei erityisesti sitä toivo. Tällä kertaa tekstit kirjoitettiin lyhyen, puhelimitse toteutetun haastattelun pohjalta. Kuvituksena sivustolla käytettiin sekä kuvituskuvia että yrityksen omia kuvia.  

Projektin lopuksi järjestettiin sivujen käyttöönottokoulutus, jossa käytiin läpi sivustoa ja WordPressin ominaisuuksia sekä opeteltiin kädestä pitäen tekemään sivustolle muokkauksia. 

Laadukkaat verkkosivut tunnistaa samoista asioista kuin laadukkaan rakennustyön: pohjatyöt on tehty huolella, perustukset ovat kunnossa, ja työn jälki kestää aikaa ja muuttuvia oloja. 

Tutustu RakennusKemellin verkkosivuihin tästä.